header
НОВИНИ
26 януари 2023 г. 06:54:26

Информация за интеграцията с НЗИС

Ще ви дадем актуална информация за интеграцията с НЗИС системата и какво точно се случва.
Ето какво е известно досега:

- Първият ви отчет ще бъде в началото на месец март, като ще се отчита февруари. Отчета засега може да е месечен, но това сигурно ще се промени във времето.
- Информационно обслужване е пуснало към разработчиците първоначална информация за спецификациите. Чакаме конкретна информация и тестова среда. След като получим тестова среда се започва разработка за връзка към НЗИС и се доуточняват срещнати проблеми. Тези разработки трябва да приключат до края на февруари, за да може да го отчетете.
- Новото нещо засега при отчитането в НЗИС е, че ще трябва да отбелязвате повърхности на зъби при изпълнението на Кариес или Обтурация. Към НЗОК няма повърхности.
- Отначало ще се стартира с дейностите към НЗОК, а след това и с частните дейности. Вече е започната подготовката за номенклатурите на частните дейности. Не е уточнена дата кога ще стартират.

Ще ви държим информирани, ако постъпи нова важна информация.

С уважение
Екипът на ЕМ ДЖИ СОФТ

Уважаеми колеги, Коледният бал на РК на БЗС - Пловдив ще се състои на 22.12.2023г., петък, от 19.30 часа, в зала "Бендида" на „Гранд Хотел Пловдив". Цена на куверт: 90 лв. Краен срок за записване: 11.12.2023г. Информация и записване на тел: 032/ 63 06 18, 0885/ 650 641 или на място в офиса на РК на БЗС - Пловдив, ул."Велико Търново" № 9, ет. 2. За нас ще бъде удоволствие да споделим празничните мигове с колеги от цялата страна. Заповядайте!