header
НОВИНИ
5 октомври 2020 г. 05:13:53

Уважаеми колеги, тук можете да се запознаете с програмата на събитието, както и с начина на регистрация за него:

rkplovdiv-bzs.com/site_files/UserFiles/file/Programa_%20final_Treti_NK_new.doc

Разяснения относно излъчването:

В деня на събитието всеки регистиран участник ще получи имейл с линк за директно гледане. Нямате нужда от парола. Натиснете зеления бутон LIVE и той ще ви отведе до сайта на събитието. Имате възможност да гледате на какво да е устройство - компютър, лаптоп, смартфон, таблет или телевизор, стига да имате връзка с интернет.

Видеото зарежда автоматично, но натиснете бутона Click to unmute в горната част на видеото, за да пуснете звука.

Под самото видео имате зелен бутон Задайте въпрос към лектора – той позволява да зададете писмено въпрос, който ще бъде зададен на лектора в края на лекцията и той ще ви отговори на живо. Има опция да въведете и името си, или да зададете въпроса анонимно.

Под бутона за въпроси ще видите и пълната програма, където можете да се запознаете с резюмето на всяка лекция, както и да намерите кратка биография на всеки от лекторите.

 Ако има смущения в сигнала, моля обновете страницата. Ако смущенията продължават, опитайте друг браузър или друго устройство. Ако видеото няма звук, проверете дали звука на лаптопа ви е включен и дали сте натиснали бутона Unmute. Ако чувате ехо, проверете дали не сте отворили браузъра с излъчването два пъти и затворете единия.

Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас в чата в долния десен ъгъл, за да отговорим в реално време на всяко ваше запитване.

Приятно гледане!

Трети научен конгрес на ФДМ-Пловдив съвместно с РК на БЗС-Пловдив - "Наука и практика-ръка за ръка", 30-31.10. и 01.11.2020г. Конгресът ще се проведе онлайн.